top of page
We Gather Up Our Hearts.jpg

Over...

Stichting De Dansonderneming maakt hedendaagse dans toegankelijk voor een breed publiek. Het gezelschap nodigt mensen uit zich te verwonderen, te reflecteren en te lachen door via dans de dagelijkse context in een nieuw perspectief te plaatsen. Het hoopt mensen (van jong tot oud) te motiveren om open te staan voor kunst, en wie weet zelf te dansen. 

Het gezelschap maakt eigen voorstellingen, voor zowel volwassenen als kinderen, en werkt graag samen met andere artiesten (zowel amateur als professioneel) in de regio Hoorn en waar mogelijk daarbuiten. De Dansonderneming is o.a. te vinden op festivals, bij kunstprojecten, educatieve initiatieven, bedrijfsfeesten, etc. 

Het repertoire bestaat uit zowel verhalende balletten (bijv. 'Babar', 'Peter en de Wolf', 'Antigone') als meer abstracte voorstellingen (bijv. 'Creatures', 'Memento' en 'Off Track'). Zie ons Repertoire voor een indruk. 

Commite van aanbeveling

Jaarverslagen

Binnen 6 maanden na het einde van ieder kalenderjaar publiceert de stichting een jaarverslag en begroting. Hierin worden de gemaakte kosten en inkomsten toegelicht.

 

Jaarverslag 2022 | Jaarrekening 2022 |Publicatieplicht ANBI 2022

Jaarverslag 2023 | Jaarrekening 2023 | Publicatieplicht ANBI 2023

bottom of page